Răzvan Lucescu a reușit primul transfer important la Al-Hilal

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 23 iulie 2019, ora 11:54,
RĂZVAN LUCESCU
RĂZVAN LUCESCU

Răzvan Lucescu vrea să facă performanță cu echipa saudită Al-Hilal Riad, după ce a reușit eventul cu PAOK Salonic. Antrenorul român îl va avea la dispoziție pe atacantul peruan Andre Carillo, care a fost transferat de la Benfica Lisabona.

Carillo (28 de ani) a jucat sub formă de împrumut la Al-Hilal în sezonul trecut și a reușit 4 goluri și 6 pase decisive.

9 milioane de euro a plătit Al-Hilal pentru atacantul care a jucat în finala Copa America, Peru – Brazilia, scor 1-3.

Andre Carillo are 48 de selecții la echipa națională și a reușit două pase decisive în semifinala Peru – Chile, scor 3-0.

Este primul transfer important făcut de Al-Hilal în această vară. Andre Carillo devine cel mai valoros jucător din lot, urmat de italianul Sebastian Giovinco, brazilianul Carlos Eduardo și francezul Bafetimbi Gomis.

Al-Hilal Riad s-a clasat pe locul 2 în sezonul trecut de campionat. Clubul are în palmares 15 titluri și două Ligi ale Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu (50 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal, după ce saudiţii au achitat către PAOK Salonic clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro.

Andre Carrilloarabia sauditaantrenoral-hilaltransferrăzvan lucesculucescu