Răzvan Zăvăleanu îl ironizează pe Gigi Becali: „Să își vadă de antrenorat”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 21:32,
Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Patronul FCSB, Gigi Becali, le-a dat sfaturi celor de la DDB cum să scape de insolvență, dar a fost pus la punct de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu i-a transmis lui Gigi Becali să-și vadă de antrenorat

Gigi Becali i-a sfătuit pe cei din programul DDB, care țin în viață echipa Dinamo, să devină creditori majoritari la masa credală. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, nu a așteptat mult să-i dea replica finanțatorului de la FCSB.

Eu sunt pe specializare, fiecare să-și vadă de treabă. Noi, de insolvență, iar Gigi Becali, de antrenorat. Și să nu ne mai băgăm peste ce face fiecare, că intrăm pe teren minat.

El are experiență vastă cu insolvența, pentru că nu am văzut multe societăți ca Avicola Iași, care să fie de 13 ani în insolvență. De ce nu a aplicat acolo soluția pe care ne-a dat-o nouă?

Pur teoretic, soluția ar fi extraordinară, dar poate se înscrie el în DDB și să aducă bani. Eu îi mulțumesc pentru grija pe care o are pentru Dinamo, convins de bunele sale intenții. Să faci politica DDB de la distanță, e ușor. Oamenii ăștia din DDB, care sunt cu familiile lor, nu au atîția bani să aducă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Clubul are un plan de reorganizare. Sunt prea multe discuții în foarte multe direcții. E un apel pe rol, așteptăm să se stabilească termenul respectiv.

Nu putem vorbi despre colaps financiar, nu e cazul pentru Dinamo atât timp cât suporterii fac eforturi financiare mari”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

razvan zavaleanugigi becali