Reacția după ce FCSB a transferat un jucător de la Dinamo: „S-a ales praful de tot!”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 20:06,
dinamo

Gigi Becali, patronul FCSB-ului a transferat un jucător de la marea rivală, Dinamo. Formația din „Ștefan cel Mare” a avut cel mai greu sezon din istoria sa, după ce clubul a ajuns pe mâinle lui Pablo Cortacero în vara anului 2020.

Mario Lăcătuș, mijlocașul central al lui Dinamo născut în 2004 care este component al formației U17 a dinamoviștilor, a ajuns la FCSB în schimbul sumei de 50.000 de euro.

Gabi Răduță, fostul șef al Academiei Dinamo susține că mai sunt jucători de mare perspectivă, la centre de juniori care pot face pasul la echipa mare și pot evolua în Liga 1. Acesta consideră că dacă nu se vine cu un plan sau o strategie pentru Academia din „Ștefan cel Mare”, clubul riscă să îi piardă pe toți.

„Eu nu știu ce se întâmplă la Dinamo, nu am mai ținut legătura cu nimeni de acolo, dar îmi pare rău de ce aud, că jucătorii crescuți de noi la Dinamo sunt vânduți pe sume modice.  Nu se concepea așa ceva pe vremea noastră! Asta înseamnă să nu ai o strategie și un concept de promovare al jucătorilor. La Dinamo mai sunt jucători de mare perspectivă, unii în lotul echipei mari, nu la rivale! 

Eu nu am avut puterea decât să-i pregătesc până la 19 ani, când au terminat junioratul. Nu m-a ajutat nimeni de la echipa mare pentru promovarea lor, am avut mereu ușile închise!  În acest an, au terminat junioratul jucători care pot juca la orice echipă din prima ligă: Tălmaciu, Borcea, Bani, Spînu, Florescu etc. Mai sunt jucătorii de la 2003, Floare, Amzr, Curea, Șutru, Țapurin, Badea, Ciontea sunt deja la FCSB. Pe Mitrovici (2004) l-au pierdut. 

Toate grupele sunt la pământ. Este primul an în ultimii 8 în care nu jucăm nicio finală. S-a ales praful de tot”, a declarat  Gabi Răduță pentru GSP

Citește și DINAMO VINDE LA MAREA RIVALA. CE JUCĂTOR A TRANSFERAT VICECAMPIOANA ROMÂNIEI

liga 1mario lacatusacademiefcsbgabi radutadinamocentru juniorirealitatea