Reacția dură a lui Adrian Mititelu jr., după arbitrajul din meciul cu Farul: „Eu nu cred în coincidențe”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 24 ianuarie 2022, ora 23:59,
ADRIAN MITITELU JR.. Foto: Sport Pictures
ADRIAN MITITELU JR.. Foto: Sport Pictures

Adrian Mititelu jr. fiul patronului echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a criticat delegarea arbitrului central Ionuţ Coza la meciul cu Farul, afirmând că acesta este corupt.

Echipa olteană a pierdut cu 2-3 meciul din deplasarea cu Farul. FC U Craiova 1948, a fost privată de un penalty în minutul 79, când Farul avea 3-1. Sidibe a fost faultat în careu de portarul Aioani, dar arbitrul Ionuţ Coza nu a acordat penalty, ci galben pentru simulare.

„Eu nu cred în coincidențe. În decurs de un an, vreau să iau cronologic faptele. La meciul cu Petrolul, de anul trecut, ziarele din Europa titrau că a fost primit cel mai penibil penalty de către o echipă românească, acordat de către Ionuț Coza Petrolului în minutul 88.

La meciul cu Farul, din tur, tot Coza a fost delegat și Farul a primit un penalty care nu a fost, cum a spus și domnul Crăciunescu atunci, în minutul 86. Din închisoare, tatăl meu mă sună cu o zi înainte de meci să mă întrebe cine e arbitru la meci. Și tata zice că nu cumva să-l pună pe Coza. Și pe Coza l-au pus.

Așa cum au existat și Bogaciu și Constantin și alți arbitri corupți, vă spun eu că și Coza e un arbitru corupt. Nu-mi trebuie dovezi! Poate să mă dea în judecată. Dacă acest arbitru, Coza, mai este delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie cu acest arbitru și cu observatorul la meci”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Digisport.

Farul Constanţa a învins-o, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 pe FC U Craiova 1948, în ultimul meci al etapei a 22-a a Ligii 1.

Citește și VIDEO | Farul, victorie cu U Craiova 1948 într-un meci cu cinci goluri

adrian mititelu jrfarulfan fc u craiova 1948