SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reghecampf, deloc încântat de ratarea penalty-ului: „Sper să găsim un jucător care să execute mereu”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 23:53,
Reghecampf, sursa- Profimedia Images
Reghecampf, sursa- Profimedia Images

CSU Craiova s-a impus la Ploiești în fața Chindiei Târgoviște, scor 1-0, și a contabilizat a patra victorie consecutivă în Liga 1.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre desfășurarea meciului, semnalizând faptul că dacă formația sa ar fi înscris la penalty-ul din prima repriză, soarta jocului ar fi fost cu totul alta.

De asemenea, antrenorul oltenilor a tras și un semnal de alarmă cu privire la interzicerea accsesului suporterilor pe arenele din România pentru următoarele 30 de zile din cauza situației pandemice.

„Eu cred că am avut foarte multe șanse și sunt de părere că jocul se schimba total dacă marcam din penalty. Ar fi ieșit și ei și ar fi jucat fotbal. E foarte greu să joci împotriva unei astfel de echipe. Ei sunt foarte compacți, agresivi în duelurile unu contra unu, dar pentru noi este dificil de jucat împotriva unui asemenea adversar. Sunt de lăudat pe partea aceasta, pentru cum se pregătesc.

CITEȘTE ȘI –>> SORIN CÂRŢU, REVOLTAT DIN CAUZA SITUAŢIEI PANDEMICE: ,,TOŢI BUGETARII TREBUIE SĂ FIE VACCINAŢI! DE VINĂ SUNT ŞI POPII”

Se întâmplă să ratezi un penalty, dar sper să găsim un jucător care să-și asume responsabilitatea să execute mereu. Dacă reușim să câștigăm meci de meci și să ajungem în fruntea clasamentului, înseamnă că avem o perioadă bună. Nu s-a întâmplat nimic la final, este urât când ești înjurat.

Sper să nu se ia această hotărâre în privința suporterilor, majoritatea jucătorilor noștri și celor din club sunt vaccinați. Cred că trebuie să existe o diferență între cei vaccinați și cei nevaccinați. Nu trebuie să fim din nou închiși total, trebuie să ne protejăm, noi încurajăm vaccinarea. Ne dorim să fim sănătoși. Un jucător care vine după 14 zile de stat acasă mai are nevoie de încă două săptămâni pentru a reveni la normal”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | CFR, PĂZEA! SERIE IMPRESIONANTĂ PENTRU CSU CRAIOVA, VICTORIOASĂ ȘI CONTRA CHINDIEI, LA PLOIEȘTI

realitateacraiovareghecampfliga 1penalty