SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reghecampf, încântat de ultima sa mutare la Craiova: „Îmi doresc să câştig campionatul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 16:27,
LAURENȚIU REGHECAMPF
LAURENȚIU REGHECAMPF

Antrenorul celor de la CSU Craiova a mai făcut o mutare importantă pentru titlu și l-a adus pe Basarab Panduru în staff-ul său!

Reghecampf și Panduru au mai colaborat și în trecut, la AL Wasl, acolo unde fostul jucător de la Steaua, Porto și Benfica i-a fost secund. Acum, Reghe a decis să îl readucă pe fostul atacant de partea sa și a mărturisit cât de mult îl apreciază pe acesta, dar și rolul pe care Panduru îl va avea de acum înainte în Bănie.

„Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful meu cât a fost cu mine în Emirate.

Citește și LAURENŢIU REGHECAMPF, ÎNJURAT DIN CAUZA DIVORŢULUI DE ANAMARIA PRODAN: ,,A FOST MIZERABIL”

Mi-am dorit foarte mult să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe. Îmi doresc să câştig campionatul României. De aceea am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiţi, cu oameni care cunosc fotbalul din România

Pandi e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult şi mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcţia de antrenor secund plus va fi şeful de deprtament la ceea ce înseamnă analiză, jucători. E o poziţie pe care eu mi-o doresc în stafful meu, mai ales când vine vorba de Pandi pentru că el, cum spunem noi în fotbal, are ochi la jucători. Citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund, care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci.

E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru telekomsport.ro.

Citește și REGHECAMPF, DELOC ÎNCÂNTAT DE RATAREA PENALTY-ULUI: „SPER SĂ GĂSIM UN JUCĂTOR CARE SĂ EXECUTE MEREU”

realitateacsu craiovapandurudeclaratiireghecampf