SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Relația dintre Cicâldău și Moruțan la Galatasaray, pusă la grea încercare! Episodul care i-a îngrozit

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 17:28,
Moruțan și Cicâldău, sursa foto: Twitter
Moruțan și Cicâldău, sursa foto: Twitter

Alex Cicâldău s-a transferat în această vară la Galatasaray din Oltenia. Imediat după el, a ajuns și Olimpiu Moruțan, de la FCSB.

Internaționalul de 24 de ani a vorbit despre problema tricoului cu numărul ”10”, făcut legendar la formația de pe Cim Bom de ”Regele” Gică Hagi.

De asemenea, Cicâldău a vorbit și despre relația pe care o are la Istanbul cu Moruțan, cel care a debutat și la echipa națională de seniori a României, în victoria cu Armenia.

”Am auzit că s-a scris asta în presa din România, în Turcia nu știu să fi apărut. Hai să o lămurim: nu a existat situația să primesc numărul 10 și să îl refuz! Am ales pur și simplu 33. Cine mă cunoaște știe bine că eu sunt un tip muncitor și nu mă complic în astfel de discuții. Eu muncesc și dau totul, un tip mai la locul meu poate, nu prea sunt cu aparițiile spectaculoase în afara terenului, dar alergând mereu pe teren.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | COSMIN OLĂROIU, ÎN CULMEA FERICIRII! VESTEA NEAȘTEPTATĂ VENITĂ DE LA DUBAI

Păi cred că pe amândoi! Ne cunoșteam (n.r. cu Moruțan) de la lotul de tineret, dar acum am devenit mai apropiați, bineînțeles. Stăm la două blocuri unul de altul, mai ieșim uneori și mâncăm împreună. Chiar vorbeam cu el că am ajuns să trăim împreună un episod cum nu mai trăise niciunul dintre noi, în Europa League, la Marseille, când s-a oprit meciul… Câți fani turci pe stadion, și din Turcia, dar și din Franța…

Mi-e greu să spun cine o să se transfere… (n.r. de la CSU Craiova) Pot să zic doar cine mi-aș dori! Andrei Ivan”, a declarat Alex Cicâldău, pentru playsport.ro.

CITEȘTE ȘI –>> ISTANBUL, VISUL LUI CICÂLDĂU: „TOTUL ESTE EXTRAORDINAR! POATE CĂ SUNĂ SIMPLU, DAR MIE ÎMI PLACE MUNCA”

cicâldăunumar 10Moruţanrealitateagalatasaray