VIDEO | Remiza care ne dă speranțe! Sepsi termină la egalitate la debutul european al trupei lui Grozavu

Articol de George Drafta - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 21:51,
Sursă foto: Digi Sport
Sursă foto: Digi Sport

Covăsnenii au plecat neînvinși de pe terenul unei echipe obișnuite cu participările în competițiile continentale, Spartak Trnava.  

După un sfert de oră liniștit în Slovacia, Sepsi a avut prima ocazie de gol a partidei. Nou-venitul Rep i-a testat reflexele goalkeeperului advers. Apoi, gazdele au avut și ele șansa de a deschide scorul, dar reluarea lui Bukata nu a fost cadrată. Pe final de primă reprziă, același Rep a trecut la serviciu pentru Ștefănescu, a cărui execuție nu i-a ridicat mari probleme portarului slovacilor.

La reluare, Spartak Trnava a forțat și a fost foarte aproape să modifice tabela la lovitura de cap a lui Ristovski. Covăsnenii au replicat imediat însă șutul lui Damașcan în diagonală nu a fost suficient de precis. Cea mai are șansă de gol le-a aprținut însă slovacilor. Savidis a trimis pe lângă poartă după ce a scăpat singur cu Niczuly. Finalul de meci prinde reprezentanta României în inferioritate numerică. Chiar căpitanul lui Bogdan Mitrea, fostul fotbalist al adversarei lui Sepsi, a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | OLTENII SE FĂCUTĂ DE RÂS ÎN ALBANIA! CRAIOVA PIERDE LA DEBUTUL EUROPEAN AȘA CUM S-A ÎNTÂMPLAT ȘI ÎN 2020

spartak trnavasepsirealitatea