Adrian Mititelu Jr. s-a lovit de „impactul” Ligii 1: „Deja e o problemă pentru jucători!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 23:06,
ADRIAN MITITELU JR.
ADRIAN MITITELU JR.

Rămas să conducă clubul după arestarea tatălui său, Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre presiunea creată de proprii suporteri, la zece ani după revenirea în Liga 1!

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a discutat despre efectul presiunii create de fanii echipei sale, după ce aceștia au anunțat că nu vor avea multă răbdare cu Adrian Mutu și elevii săi. Ultrașii din Bănie au mărturisit că vor merge peste jucători, în cazul în care aceștia nu vor reuși să se impună în Liga 1.

Acum, Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit că toate aceste lucruri nu duc la ceva pozitiv pentru formația sa și a transmis că este nevoie de timp pentru ca o nou-promovată să producă rezultate importante în primul eșalon.

„Jucătorii de valoare nu ajung în două zile, negociezi cu ei, sunt tratative, apar probleme, apar impresari. Fiecare transfer s-a făcut cu acordul și îngăduința lui Adrian Mutu. Noi negociem cu impresarii, iar ei îngreunează foarte rău procesul. Ei se gândesc doar la comisionul pe care îl iau ei. Eu am nimerit la echipă de fotbal în Liga 2 impresari care au luat primă de promovare, iar jucătorii nu. Cer 10.000, 20.000, 30.000 de euro. Ei nu se gândesc la jucători. Acești impresari îi mănâncă. Ei își iau și bonusuri de performanță, așa e practica acum.

Citește și ULTRAȘII LUI FC U CRAIOVA, MESAJ CLAR PENTRU MUTU&CO: „DACĂ NU VOR FI REZULTATE, MERGEM PESTE JUCĂTORI!”

(n.r – Suporterii) Înainte se bucurau că am înscris echipa în Liga 4. Această presiune e negativă la Craiova, deja e o problemă și o corvoadă pentru jucători. Nici n-am început bine campionatul, iar acum tu zici că vii la antrenamente la jucători dacă nu câștigăm. Suntem o echipă de tradiție, însă suntem o nou-promovată. Nimeni n-a făcut peste noapte performanță. Cealaltă echipă din Craiova a câștigat Cupa, Supercupa și tot sunt nemulțumiți că n-au luat campionatul. Așa e la Craiova.

Nu ne-am pus obiectiv. Am încercat să nu ne punem obiective locul 6, locul 10. Campionatul e plin de surprize, e lung. Eu zic că se pot produce surprize, dar lumea pune presiune peste mine să vină fundași, să vină atacanți. Ăștia nu vin imediat”, a spus Adrian Mititelu Jr, potrivit Digi Sport.

Citește și CUM ESTE VĂZUTĂ REVENIREA CELOR DE LA FC U CRAIOVA ÎN LIGA 1: „PROBABIL, OBIECTIVUL ESTE SALVAREA DE LA RETROGRADARE!”

declaratiirealitatealiga 1fc u craiovaadrian mititelu jr