SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

România, Turcia sau Canada? „Diamantul” lui Gică Hagi a ales pentru ce țară va evolua

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 17:06,
Enes Sali
Enes Sali

Puștiul de doar 15 ani al celor de la Farul Constanța a intrat direct în istorie după golul marcat împotriva celor de la Academica Clinceni!

Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, iar atenția cluburilor din străinătate a fost imediat îndreptată spre „perla” din curtea constănțenilor. Noul puști minune din fotbalul românesc este de origine turcă, însă are și cetățenie română și canadiană, astfel că va trebui să aleagă ce națiune va reprezenta.

Întrebat despre viitorul fiului său la echipa națională, tatăl lui Enes Sali, Engi, a făcut marele anunț. Potrivit spuselor acestuia, Enes are în vizor reprezentativa României, pentru care a și bifat deja primele apariții la grupele de juniori. Cu toate acestea, Sali ar putea lăsa însă tabăra tricoloră pentru Turcia sau Canada, în funcție de conjunctură.

„Mai discutăm. Tot timpul discutăm şi luăm deciziile împreună. Deocamdată joacă pentru România. A fost la un turneu U17 în Polonia. A venit foarte fericit de acolo. Deocamdată suntem aici, jucăm pentru România. Nu ştii niciodată ce-ţi oferă viitorul.

Nu vreau să zic ceva şi să nu se adeverească apoi. Deocamdată e aici, joacă pentru România. Eu sper că va fi România. Suntem turci, dar nu suntem cetăţeni turci. Avem dublă cetăţenie, română şi canadiană. Pentru mine, România e prima variantă”, a spus Engi Sali, potrivit gsp.ro.

Citește și CURG LAUDELE PENTRU DIAMANTUL LUI GICĂ HAGI! CE SCRIU SPANIOLII DESPRE PUȘTIUL MINUNE CARE LE-A SCĂPAT

realitatealiga 1farulenes salideclaratii