VIDEO | România U21, victorie pe final cu Ungaria U21! Arbitrul partidei i-a exasperat pe ,,tricolorii” lui Mutu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 27 martie 2021, ora 22:20,
Romania U21 Ungaria u21
Romania U21 Ungaria u21

Meciul dintre România U21 şi Ungaria U21, din etapa a 2-a a grupei A de la Campionatul European de fotbal s-a terminat cu scorul de 2-1.

Golurile partidei au fost marcate de către Csonka, în minutul 59, pentru Ungaria U21, respectiv Alex Măţan, în minutul 69, şi Alex Paşcanu, în minutul 87, pentru România.

Sursa foto: Profimedia Images

Prima repriză a jocului de la Budapesta a fost una destul de echilibrată, cu o cazii de o parte şi de alta.

Moruţan a trimis cu capul în minutul 14, ca Radu Bobobc să reia peste poartă cu un şut puternic din interiorul careului în minutul 42. Marius Marin a văzut cartonaşul galben în minutul 20 şi va rata ultimul meci cu Germania U21.

Maghiarii au fost blocaţi excelent în prima repriză a meciului de către Andrei Vlad la toate ocaziile avute. Ungurii au rămas în 10 oameni, în minutul 42, după ce Szoke a văzut al doilea cartonaş galben, în urma unei lovituri aplicate cu cotul lui Denis Ciobotariu.

Arbitrul pune capăt primei reprize, iar scorul de pe tabelă rămâne cel de la începutul meciului, 0-0.

Sursa foto: Profimedia Images

Repriza a doua a început puţin mai slab pentru România U21. Ungaria U21 deschide scorul în minutul 56 prin Csonka, după ce câteva minute mai devreme arbitrul nu a acordat un penalty pentru ,,tricolori”.

Avantajul maghiarilor nu a ţinut decât 10 minute. Alex Măţan a egalat în minutul 69, după ce a prins un şut senzaţional în vinclu.

România U21 reuşeşete să înscrei pentru 2-0. Alex Paşcanu marchează golul victoriei în minutul 87, după ce a reluat mingea trimisă de către acelaţi Alex Măţan.

Arbitrul pune capăt meciului, iar România U21 este foarte aprope să se califice în sferturile competiţiei. Râmâne de văzut care va fi rezultatul ultimului joc din grupa A.

În urma acestui rezultat, România U21 se află pe locul 1 în grupa de calificare, cu 4 puncte acumulate din două partide disputate.

De cealaltă parte, Ungaria U21 se află pe poziţia a 4-a, cu 0 puncte acumulate în urma celor două jocuri disputate până acum.

După disputa de azi cu Ungaria U21, România U21 va da piept în ultimul meci al grupei cu Germania U21, pe data de 30 martie.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Stelea, plan savuros contra Germaniei! Strategia cu care “Arnold” nu este de acord

ungaria u21romania u21alex mățancsonkarealitatea