S-a aflat motivul pentru care Mircea Rednic a plecat de la Dinamo: „Dacă se limita la asta, poate că lucrurile funcționau bine!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 11 august 2022, ora 13:38,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic a fost unul dintre multitudinea de tehnicieni care au stat pe banca lui Dinamo în sezonul trecut, însă nu pentru mult timp. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit care a fost motivul din spatele plecării „Puriului”.

Mai exact, Iuliu Mureşan ar fi fost cel care a decis soarta tehnicianului, deoarece echipa trecea în acel moment printr-o perioadă cumplită.

„Trebuia găsită o coeziune, de a lucra împreună!”

„Nu e nimic de ascuns! Decizia luată de Iuliu Mureșan a fost susținută de noi. Nu am niciun fel de problemă în a recunoaște acest lucru. Ne sfătuiam cu domnul Badea. Era o situație de criză, lucrurile se acumulaseră. Nu mai puteam continua relația cu Rednic. Eu am discutat pe tema asta cu domnul Badea. Domnul Mureșan l-a sunat pe domnul Badea înainte de desfacerea contractului, însă nu i-a răspuns. I-am comunicat domnului Badea ce s-a întâmplat, după ce m-a sunat.

Am avut tot felul de controverse legate de salvarea clubului. O astfel de colaborare nu poate avea loc. Lucrurile trebuie să meargă în aceeași direcție. Dacă domnul Rednic s-ar fi limitat la partea sportivă, poate că lucrurile funcționau bine. Trebuia găsită o coeziune, de a lucra împreună. I-am explicat că principala noastră marfă de export e Sorescu, care trebuie împachetat cât mai bine, pentru a fi vândut cu un preț cât mai mare. În schimb, a fost trimis în vacanță la munte”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit celor de la prosport.ro.

După doar două luni şi jumătate și o singură victorie în 12 partide, Mircea Rednic s-a despărțit de Dinamo în luna decembrie a anului trecut.

mircea rednicdinamorazvan zavaleanu