S-a stabilit arbitrul din partida Borac Banja – CFR Cluj! Cine conduce returul din Bosnia

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 22:07,
CFR
CFR

Campioana României în exercițiu va juca marți, de la ora 21:00, pe terenul celor de la Boran Banja, returul din turul unu preliminar al UEFA Champions League!

Elevii lui Marius Șumudică și-au început campania europeană din noul sezon cu o victorie clară împotriva bosniacilor, după 3-1 în Gruia. Acum, pentru „feroviari” urmează manșa retur, iar clujenii speră să se întoarcă în țară cu o calificare, care le-ar permite accederea în următoarea fază a întrecerii, unde vor fi capi de serie la tragerea la sorți.

Pentru duelul cu Borac Banja, UEFA l-a desemnat pe elvețianul Urs Schnyder. Acesta va fi ajutat de tușierii Jan Kobeli si Remy Zgraggen, în timp ce Stefan Horisberger va fi arbitru de rezervă.

Daca va trece de Borac, gruparea din Gruia va da piept, în turul doi preliminar, cu învingătoarea dintre Fola Esch (Luxemburg) si Lincoln Red Imps (Gibraltar).

Ce a spus Marius Șumudică despre duelul din Bosnia

„Am spus tot timpul că, pentru mine, importante sunt competițiile europene. E adevărat că ne dorim să câștigăm trofeul astăzi, nu vom face rabat de la efort. Este foarte cald. La Banja Luka, chiar mă uitam acum pe telefon, sunt 39 de grade. Ne va aștepta infernul acolo, jucăm în două zile, trebuie să fim proaspeți și avem nevoie de sistemul ăsta de rotație.

E clar că mă gândesc. Acolo sunt banii, acolo este ceea ce înseamnă reprezentarea fotbalului românesc. Trebuie să ții standardul cât mai sus și să fim într-o competiție superioară, cât vom putea s-o ducem în Champions League, după care sperăm să ne calificăm, cel puțin, în grupele Conference League, unde rețeta financiară este de maximă importanță pentru alocarea bugetului în curs”, a declarat Șumudică, înaintea Supercupei României.

Citește și EXCLUSIV | NUMIREA LUI ŞUMUDICĂ LA CFR, CONTESTATĂ: ,,UNA E SĂ FII SERIOS ŞI ALTA E SĂ FII GARAGAŢIST”

cfr clujborac banjaarbitrurealitatealiga campionilor