SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Scenariu pesimist după izbucnirea focarului de COVID-19 de la FCSB: „Ce se va întâmpla atunci?”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 19:31,
FCSB
FCSB

FCSB are mari probleme în cadrul clubului, odată cu încheierea pauzei destinate meciurilor echipelor naționale. Lotul ”roș-albaștrilor” este decimat de infectări de COVID-19.

Antrenorul Edi Iordănescu și alți alți jucători importanți au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Despre perioada dificilă a FCSB-ului, pricinuită de virusul care a terorizat lumea în ultimul an și jumătate, a vorbit și Dănuț Lupu.

Acesta este de părere că România trebuie să revină la măsurile extreme de anul trecut, pentru a limita răspândirea bolii.

„Știi care e problema mea? Eu am trecut într-adevăr prin boala asta și poate au fost cele mai grele zile din viața mea. Știi ce mă întreb eu? Anul trecut la 8% s-a închis Bucureștiul. Acum e 15% și nu-l mai închide nimeni.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI LE-A DECLARAT RĂZBOI LUI BURLEANU ȘI IORGULESCU: „SCHIMBAȚI, BĂ, REGULAMENTUL CĂ O SĂ ÎI OMORÂȚI PE FOTBALIȘTI!”

Și eu sunt vaccinat, dar restul lumii, ce facem cu ei? Eu nu-mi doresc lucrul ăsta, dar gândește-te să se întâmple ceva iarăși, vreun caz în fotbal sau în handbal sau la volei, în orice sport. Îți dai seama ce se va întâmpla după aia?

S-a întâmplat la FCSB, dar se poate întâmpla la orice echipă, daca iese unul pozitiv, restul trebuie să intre în carantină. Atunci ce facem?”, a declarat Dănuț Lupu, pentru Digi Sport.

 

CITEȘTE ȘI –>> SITUAȚIE GREA PENTRU EDI IORDĂNESCU, DUPĂ FOCARUL DE COVID-19! CE JUCĂTORI MAI ARE FCSB LA DISPOZIȚIE

fcsbfocarmasuriCovid-19danut lupurealitatea