Scenariul care îi dă fiori lui Ioan Andone cu privire la Dinamo: „Retrogradarea ar fi o tragedie”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 18:57,
Ioan Andone
Ioan Andone

În cea mai recentă etapă de campionat, Dinamo a pierdut în fața celor de la Academica Clinceni, scor 0-1, și este penultima în Liga 1.

Ioan Andone a vorbit despre situația clubului din Ștefan cel Mare și a declarat că nu înțelege cum echipa pregătită în acest moment de Mircea Rednic nu reușește să câștige meciuri și să urce în clasament.

Dinamo a ajuns la 15 partide fără victorie în campionat, iar ”Fălcosul” este de părere că o eventuala retrogradare ar fi o adevărată dramă pentru echipa unde acesta a făcut istorie ca jucător.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | SCHIMBARE RADICALĂ PENTRU MARIO NICOLAE! CUM A FOST SURPRINS FOSTUL MANAGER SPORTIV AL LUI DINAMO

Situaţia este foarte grea. Nu mă aşteptam deloc să nu câştige cu Clinceni, o echipă unde sunt scandaluri, fără stabilitate şi fără victorie până acum. Au fost prea multe ocazii care nu s-au fructificat. Eu nu înţeleg cum fotbaliştii nu au deloc orgoliul că joacă pentru Dinamo. Cred că cei mai mulţi dintre ei sunt mulţumiţi doar că au ajuns în Ştefan cel Mare şi gata.

Sunt cu salariul la zi, nu au probleme, nu ştiu de ce se mişcă aşa cum se mişcă. Dacă dinamoviştii continuă aşa, nu îi văd în regulă, nu îi văd bine deloc… La tradiţia lor, pentru Dinamo retrogradarea ar fi o tragedie”, a declarat Ioan Andone pentru adevărul.ro.

CITEȘTE ȘI –>> SITUAŢIE CRITICĂ LA DINAMO: ,,CONFLICTELE DIN VESTIAR NU FAC DECÂT SĂ CONTINUE DEZASTRUL”

realitateaioan andoneretrogradareliga 1dinamo