Situaţie critică la Dinamo: ,,Conflictele din vestiar nu fac decât să continue dezastrul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 14:55,
DINAMO
DINAMO

Dinamo trece printr-o perioadă mai grea decât în sezonul trecut de Liga 1. După 18 etape disputate, formaţia antrenată de Mircea Rednic se află pe locul 15 în campionat, cu doar 9 puncte acumulate în clasament.

Adrian Mihalcea, fost jucător şi antrenor la Dinamo, a vorbit despre situaţia clubului din Ştefan cel Mare. Acesta este de părere că ultimele conflicte apărute în interiorul vestiarului, nu fac deloc bine echipei, care se află într-o situaţie extrem de dificilă.

Citește și STELIANO FILIP, NEMULŢUMIT DE SITUAŢIA SA LA DINAMO: ,,LUMEA NU ŞTIE DESPRE SACRIFICIILE PE CARE LE-AM FĂCUT”

,,Văd că această criză se adâncește de la săptămână la săptămână. Trec punctele pe lângă ei și nu își revin. Meciul cu Clinceniul ar fi trebuit să fie punct de plecare, dar jocul nu a arătat foarte bine. Îmi doresc să iasă din această criză, dar deja durează de patru ani de zile.

Până acum a fost tot o peticeală, de la DDB, cu insolvența, cu jucătorii liber de contract nepregătiți. Este o presiune asupra tuturor, se văd aceste conflicte din vestiar, nu fac decât să continue acest dezastru. Asta se întrevede dacă nu fac niște schimbări.”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Pro X.

Citeşte şi EXCLUSIV | „REVOLUȚIE” LA DINAMO! DEZVĂLUIRI INCENDIARE DE LA ECHIPA ANTRENATĂ DE MIRCEA REDNIC

realitatealiga 1adrian mihalceadinamo