Se reface la CFR Cluj cuplul de aur de la Astra? „E un efort foarte mare din partea clubului”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 09:22,
Denis Alibec și Constantin Budescu
Denis Alibec și Constantin Budescu

Cu Alibec deja luat, toată lumea se întreabă dacă Marius Șumudică nu va forța și repatrierea lui Constantin Budescu.

Cei doi au jucat împreună la Astra și la FCSB, iar în acest sezon ar putea face echipă și la campioana României. Impedimentul cel mai mare este reprezentat de salariul foarte mare pe care Budescu îl are în Arabia Saudită.

„Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec, se înțeleg bine. Eu am jucat cu Ţucudean la Viitorul şi dădeam goluri, pasam, ne înţelegeam foarte bine. La fel ca ei. Sunt doi jucători de mare calitate şi nu exclud posibilitatea ca şi Budescu să vină la CFR. Șumudică îl vrea, dar e greu. Toată zona arabă de acolo vorbeşte bine despre el, deci e greu de adus.

Ştiu că au salarii foarte mari cei doi, nu ştiu dacă pot fi plătite de CFR Cluj ambele salarii. Ar fi un efort foarte mare din partea clubului şi nu ştiu în ce măsură îşi poate permite. Oricum, dacă ar veni şi Budescu, chiar ar fi o lovitură pentru CFR!”, a fost comentariul lui Eric la Look Sport. 

Budescu evoluează din iarna aceastui an la Damac, formație pentru care a bifat 12 jocuri și pe care mijlocașul a ajutat-o să scape de la retrogradare. În ultimele două luni s-a vorbit și de un interes al celor de la FCSB pentru jucătorul de 32 de ani, însă Gigi Becali s-a retras de la negocierile pentru aducerea lui Budescu la vicecampioana României.

CITEȘTE ȘI –>> CUM ESTE VĂZUTĂ VENIREA LUI ALIBEC ÎN GRUIA: ”E O DEMONSTRAȚIE DE FORȚĂ A CFR-ULUI!”

 

eric de oliveiraalibeccfr clujrealitateabudescu