„Sfatul” primit de Gigi Becali de la un partener de afaceri: „Să se ducă la mânăstire”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 22:11,
Gigi Becali, în vizită la mânăstire
Gigi Becali, în vizită la mânăstire

Valeriu Iftime a fost deranjat de criticile finanțatorului celor de la FCSB la adresa lui Olimpiu Moruțan după partida de debut a acestui sezon de Liga 1. 

Fostul jucător al celor de la FC Botoșani rămâne un copil de suflet al patronului moldovenilor care în ciuda relațiilor bune pe care le are cu Gigi Becali, nu a ezitat să îi transmită un mesaj dur acestuia.

„Să se mute la mănăstire, să stea acolo în ascultare şi în tihnă. Fotbaliştii sunt fotbalişti, trebuie respectaţi pentru ceea ce fac şi trebuie ajutaţi să facă mai mult. E nevoie de această ştiinţă de ocrotire a valorilor. Ţin la Moruţan ca la un copil talentat, nu doar ca la un jucător la care am procente. Face o mare greşeală!  Să-l iei la trântă pentru un meci e o chestiune deplasată.

Valeriu Iftime

Îl lauzi pe altul tot după un meci, că nu mai iese din echipă, iar este o greşeală. O becaliadă! Nu e deloc aşa, e primul meci. Talent precum Moruţan, Tănase sau Popescu… ăştia sunt rar de găsit, trebuie crescuţi că răbdare şi cu multă atenţie. Cred foarte mult că Moruţan este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului nostru. Are nevoie de o conjunctură bună ca să-şi arate valoarea. E un fotbalist valoros şi pentru echipa naţională”, a fost replica lui Iftime pentru Antena Sport. 

Moruțan a fost transferat în 2018 de la FC Botoșani la FCSB în schimbul a 700.000 de euro, iar mutarea mijlocașului a fost doar una dintre cele făcute în ultimii ani pe axa Botoșani – Berceni. În cei 3 ani petrecuțila vicecampioana României, fotbalistul de 22 de ani a marcat 13 goluri în 101 meciuri.

 

Sursă foto: Pro Sport

CITEȘTE ȘI –>> MORUȚAN, DESFIINȚAT DE GIGI BECALI: „CREDEAM CĂ IAU 20 DE MILIOANE DE EURO PE EL, DAR NU FACE NICI 200.000!”

fc botosanicriticireplicarealitateaMoruţangigi becaliiftime