Simona Halep a primit o veste neașteptată! „Este un model că se poate reuși prin muncă, bun simț, talent și perseverență”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 31 octombrie 2019, ora 19:33,
halep-wimbledon

Simona Halep va deveni cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca! Consilierii locali au aprobat astăzi o propunere în acest sens înaintată de către primarul Emil Boc.

Simona Halep (28 de ani) este deja cetăţean de onoare al Municipiului Constanţa, dar şi al Capitalei.

Constănțeanca ar putea să primească această distincție înaintea confruntării România – Rusia din Fed Cup, programată în perioada 7-8 Februarie 2020, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Am făcut această propunere pentru că Simona Halep, dincolo de faptul că este o mare campioană, este un model pentru foarte mulți români și pentru generația tânără. Este un model că se poate reuși prin muncă, bun simț, talent și perseverență, este un om de o modestie rar întâlnită, care a ajuns numărul unu mondial. Simona Halep este binevenită la Cluj-Napoca. Ne-am bucura să o vedem în februarie la Cluj-Napoca la meciul cu Rusia din Fed Cup„, a spus Emil Boc.

Conexiunile Simonei Halep cu municipiul Cluj-Napoca sunt extrem de puternice. Dacă ne gândim doar la meciurile disputate de către echipa de Fed Cup a României în Sala Polivalentă a orașului nostru, unde a fost susținută și încurajată frenetic de mii de iubitori ai tenisului, la multitudinea de evenimente la care a participat, la întâlnirile pe care le-a avut cu copiii Clujului, devenind printre aceștia un adevărat model, putem considera că Simona Halep este o personaltiate marcantă prin tot ceea ce face contribuie din plin la imaginea pozitivă pe care Clujul o are în acest moment pe plan național, dar și internațional”, a precizat prof. univ. dr. Leon Gomboș, decan al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI -> Se știe cât te costă să o vezi pe Halep la Cluj-Napoca

simona halepBocHalepleon gomboscetatean de onoareclujmunicipiuemil boc