SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Simona Halep, după calificarea în optimi la Kremlin Cup: „Mulțumiri pentru wildcard”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 18:31,
sursa foto- Simona Halep/FACEBOOK
sursa foto- Simona Halep/FACEBOOK

Simona Halep (locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8) s-a calificat în turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 Kremlin Cup, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 68 WTA.

La finalul meciului, sportiva originară din Constanța a făcut referire la titlul câștigat în urmă cu 8 ani.

A fost un meci greu, e întotdeauna dificil să joci împotriva ei, am jucat şi în Australia şi scorul a fost strâns, astfel că ştiam că o să fie o bătălie dură. Deşi am câştigat setul I mai uşor, ştiam că este foarte puternică şi poate lovi mingea puternic şi că nu este uşor să returnezi. Dar am rămas încrezătoare până la final şi serviciul m-a ajutat foarte mult azi. (n.r. – dacă poate câştiga din nou titlul la Moscova).

Este greu să mă gândesc la titlu, am fost accidentată anul acesta şi nu am jucat prea mult, dat totul este posibil, astfel că voi lupta pentru fiecare meci pe care îl voi disputa şi sper că voi putea juca mai multe partide, pentru că îmi place să stau la Moscova, îmi place să joc aici şi am amintiri plăcute din 2013„, a spus Simona Halep, după meci.

Simona Halep, Indian Wells/Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep va evolua în turul următor tot cu o rusoaică, Veronika Kudermetova, locul 32 WTA, sau Oksana Selehmeteva, locul 238 WTA, venită din calificări.

Accederea în manşa a doua este recompensată la Kremlin Cup, turneu pe care Halep l-a câştigat în 2013, cu un premiu de 8.200 de dolari şi cu 55 de puncte WTA.

Citește și SIMONA HALEP A ÎNVINS-O ANASTASIEI POTAPOVA, ÎN DOUĂ SETURI, ÎN RUNDA INAUGURALĂ, LA WTA KREMLIN CUP

realitateatenissimona haleooptimikremlin cup