Simona Halep nu regretă că nu a mers la US Open! „Aici, la Roma, mă simt în siguranță”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 14 septembrie 2020, ora 21:23,
simona-halep-us-open
simona-halep-us-open

Simona Halep se pregătește pentru debutul în turneul pe zgură de la Roma. A doua jucătoare a lumii a declarat că nu regretă decizia de a absenta de la US Open, întrucât se simte mai în siguranță în capitala Italiei. Românca a recunoscut că are un atu la Roma – faptul că s-a putut pregăti mai mult pe zgură.

Simona Halep (28 de ani) este principala favorită a turneului de categorie Premier 5 de la Roma, care oferă premii totale în valoare de peste 2 milioane de dolari.

Constănțeanca va juca direct în turul al doilea, împotriva italiencei Jasmine Paolini (locul 99 WTA). Partida va fi programată miercuri.

Cred că decizia luată (n.a. – absenţa de la US Open) a fost una corectă pentru protejarea sănătăţii mele şi pentru a mă simţi liniştită. Sunt încă un pic speriată faţă de situaţia la nivel global, dar aici, la Roma, mă simt în siguranţă.

Mă ajută situația, pentru că am avut șansa să mă antrenez doar pe zgură, dar nu am jucat meciuri oficiale. Cred că am un avantaj, dacă știu cum să profit de această situație„, a spus Simona Halep, potrivit site-ul WTA.

Simona Halep a jucat două finale la Roma, în 2017 și 2018, ambele pierdute în fața ucrainencei Elina Svitolina.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Simona Halep și Darren Cahill, din nou împreună! “Au trecut șapte luni”

wtaturneuzgurarealitateaHalepsimona halepus openRoma