Sold out la meciul România – Bosnia-Herțegovina din Liga Națiunilor! În ce echipament vor juca tricolorii

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 26 septembrie 2022, ora 14:17,
Accesul suporterilor în tribune este permis cu 2 ore și jumătate înainte de începutul meciului România – Bosnia-Herțegovina
Accesul suporterilor în tribune este permis cu 2 ore și jumătate înainte de începutul meciului România – Bosnia-Herțegovina

Naționala României întâlnește Bosnia-Herțegovina, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid-Giulești după 11 ani.

Tricolorii vor evolua în tricou galben, șort alb și jambiere galbene

Pe 3 iunie 2011, naționala condusă la acea vreme de Răzvan Lucescu juca al șaselea meci din grupa de calificare la EURO 2012, acasă, contra bosniacilor. În grupă mai erau Franța, Belarus, Albania și Luxemburg, informează FRF pe site-ul oficial.

A fost 3-0 datorită golurilor reușite de Mutu (37) și Marica (41, 55). Raț a reușit 3 pase decisive! Iar în prelungirile meciului, Săpunaru a și ratat o lovitură de la 11 metri. Pentru Bosnia și Herțegovina evoluau și Pjanic și Dzeko, aflați în circuitul naționalei și în prezent.

La ședința tehnică din această dimineață s-au pus la punct ultimele detalii organizatorice înaintea duelului din această seară. Biletele s-au epuizat încă de ieri, așa că va fi sold out.

De asemenea, elevii lui Edward Iordănescu vor evolua în echipamentul tradițional folosit în meciurile de pe teren propriu: tricou galben, șort alb, jambiere galbene.

În plus, s-a decis că meciul este unul cu risc ridicat, motiv pentru care vor fi luate măsuri suplimentare în ce privește accesul în incinta stadionului. Fanii sunt rugați să se prezinte mai devreme la arenă, accesul lor fiind permis începând cu ora 19:15.

Bosnia-Herțegovinaliga natiunilorStadion Rapid-Giulesti