Sorin Cârțu are un mesaj clar: „Vrem să câștigăm toate meciurile!”. Ce spune despre viitorul lui Reghe

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 09:09,
Reghe
Reghe

CSU Craiova traversează o perioadă nefastă în momentul de față, iar parcursul modest al elevilor lui Laurențiu Reghecampf este departe de ceea ce își dorește patronul!

Oltenii sunt departe în momentul de față de așteptările lui Mihai Rotaru și au nu mai puțin de patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. „Juveții” ocupă doar poziția a 4-a în clasament, la o distanță de 19 de puncte față de liderul CFR Cluj, iar acest lucru l-a scos din sărite pe finanțator, care a luat primele măsuri împotriva jucătorilor.

Cu toate acestea, Reghecampf poate sta liniștit în privința postului său, iar acest lucru a fost mărturisit chiar de Sorin Cârțu. Președintele oltenilor a dezvăluit că nu se pune problema înlocuirii actualului antrenor, însă știe care este marele dezavantaj al Craiovei din momentul de față.

Sursa foto- Profimedia Images

„Nici nu se pune problema. Sunt greșeli care odată îndreptate sau evitate, clar o să fie rezultate. Arbitrii au mai multă nevoie de VAR decât noi. Ca să le salveze situația. Uite și cum a fost la Botoșani, ori e impostură, ori e indiferență, sunt greșeli ușor de evitat. Așteptările noastre sunt întotdeauna, vrem toate meciurile câștigate, dar nu e după cum vrem noi. Sper să nu mai facem greșelile de până acum, iar adversarul să nu mai aibă posibilitatea de a gestiona maximul de puncte”, a declarat Sorin Cârțu la ProSport.

Citește și LAURENŢIU REGHECAMPF ARE POSTUL ASIGURAT LA CS U CRAIOVA! ANUNŢUL FĂCUT DE OFICIALII CLUBULUI OLTEAN

reghecampfliga 1realitateacsu craiovasorin cartudeclaratii