SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Sorin Colceag vrea victoria la Craiova: „Ar fi frumos ca istoria să fie de partea noastră”. Argumentele antrenorului

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 18:47,
SORIN COLCEAG
SORIN COLCEAG

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, în deplasare, cu CSU Craiova, în epilogul etapei a 10-a a Ligii 1. Alb-roșii  au suferit șase înfrângeri consecutive în campionat, dar vin după o victorie în Cupa României, astfel că moralul lor este unul ridicat înaintea dulului cu echipa olteană.

Antrenorul Sorin Colceag a prefațat partida cu CSU Craiova.

Jucătorii știu că antrenorii vin și pleacă, cu o frecvență mai mare decât pleacă ei. Sunt conștienți că ei sunt persoanajele principale în meciuri. Sperăm să adunăm lucrurile bune făcute în ultimele două meciuri ca să le coagulăm într-o prestație bună la Craiova.

În fiecare meci scriem o pagină de istorie. Ar fi frumos ca istoria să fie de partea noastră. Echipa este implicată în acest proces în așa fel ca la ora meciului să nu fie o dispută între Colceag și Reghecampf, ci o dispută între Reghecampf și Dinamo, a declarat Sorin Colceag, înaintea partidei cu CSU Craiova, într-o conferință de presă.

„Nu cred că este nevoie de o discuție cu fanii de la Dinamo. Ei au arătat că sunt alături de noi oriunde mergem. Și la Timișoara am văzut suporteri. Rămâne ca noi să ne ridicăm la nivelul eforturilor pe care le fac ei”, a mai spus Colceag.

Citește și PINTO ȚINTEȘTE SUS! PORTUGHEZUL ARE AMBIȚII MARI CU DINAMO

realitateacsu craiovaetapa 10liga 1sorin colceagdinamofotbal