Stanciu, „decar” la Istanbul! Galatasaray face orice pentru a-și asigura serviciile românului

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 23:24,
Stanciu, sursa- Profimedia Images
Stanciu, sursa- Profimedia Images

Galatasaray nu renunță la transferul lui Nicușor Stanciu și vrea să se folosească de toate avantajele pentru a-l aduce pe mijlocașul român.

Vicecampioana din Turcia face eforturi serioase pentru a perfecta mutatea internaționalului de 28 de ani și este dispusă să ofere o sumă de 6 milioane de euro, aproape dublu față oferta inițială de 3,5 milioane, conform jurnaliștilor de la Fotomac. De asemenea, și pretențiile oficialilor de la Slavia Praga ar fi scăzut de la 7,5 la 6,5 milioane de euro.

Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook

Astfel că, ar mai rămâne de negociat doar o diferență de 500.000 de euro, dar cele două părți ar urma să ajungă la un consens. Turcii ar putea rezolva acest impediment oferind câteva bonusuri în funcție de performanțele jucătorului. Stanciu ar urma să poarte și tricoul cu numărul ”10” la Istanbul.

Foto: Michal Beránek (Profimedia)

Cotat la 7 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Nicușor Stanciu a ajuns în capitala Cehiei în 2019 de la Al Ahli pentru 4 milioane de euro. 45 de partide, 16 goluri şi opt pase decisive reprezintă bilanțul lui Stanciu în ultimul sezon pentru Slavia Praga.

CITEȘTE ȘI –>> NOI DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI NICUȘOR STANCIU LA GALATASARAY! GICĂ HAGI, IMPLICAT ȘI EL

nicusor stanciurealitateagalatasarayslavia pragatransfer