Ştefan Radu, după 401 de apariţii în tricoul lui Lazio: ,,Mai am benzină! Fiecare partidă a fost plină de emoţii şi poveşti”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 23:40,
stefan-radu1

Ştefan Radu a intrat în istoria lui Lazio, după ce a evoluat în tricoul echipei antrenate de Inzaghi în meciul cu numărul 401.

Pănă acum, acest record incredibil de meciuri pentru Lazio era deţinut de fostul jucător  Giuseppe Favalli.

Sursa Foto: Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA/Profimedia

Stefan Radu a vorbit despre performanţa pe care a atins-o, după meciul cu Udinese, din Serie A, câştigat de ,,laziali” cu scorul de 1-0. Acesta spune că mai poate juca meciuri în continuare pentru Lazio.

,,Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici și uite că o fac în continuare.

Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare. Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoții și povești.

Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0).”, a declarat Ştefan Radu, la finalul jocului cu Udinese.

Dacă va juca în meciul din etapa viitoare al lui Lazio cu Spezia, Stefan Radu va deţie recordul all-time de cele mai multe apariţii în tricoul echipei biancoceleste.

CITEȘTE ȘI –>> Ștefan Radu, elogiat pentru Lazio, înțeles pentru națională! ”Ce a realizat cred că greu va mai realiza un alt român”

inzaghistefan radurecord all timeserie arealitatealaziofavalli
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină