Ștefan Radu rescrie azi istoria la Lazio! Apreciere și recunoștință din partea lui Simone Inzaghi

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 14:29,
stefan radu

Meciul de astăzi al lui Lazio contra celor de la Udinese va avea o însemnătate aparte pentru Ștefan Radu, dar și pentru club roman

Va fi meciul cu numărul 401, un moment cu totul special pentru fundașul român. Îl va egala, astfel, pe Giuseppe Favalli la numărul de apariții în tricoul formației din capitala Italiei.

Antrenorul său de la Lazio, Simone Inzaghi (44 ani) a avut vorbit și el, înaintea partidei, despre recordul pe care e pe cale să-l egaleze fundașul de 34 ani. A avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ștefan Radu, pe care îl apreciază pentru devotamentul și pasiunea de care a dat dovadă în toți anii pentru Lazio.

„Mâine (n.r – azi) va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante.

E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi”, a declarat Simone Inzaghi, în prefața meciului cu Udinese, din etapa a 28-a din Serie A.

Ștefan Radu se află la Roma din ianuarie 2008, perioadă în care a cucerit șase trofee: trei Cupe și trei Supercupe ale Italiei. El a venit de la Dinamo contra sumei de șase milioane euro.

CITEȘTE ȘI –>> Ștefan Radu, elogiat pentru Lazio, înțeles pentru națională! ”Ce a realizat cred că greu va mai realiza un alt român”

prezentestefan radufotbal externlazio romarecordrealitateaistorie
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”