Șumudică, reacție de ultim moment despre plecarea de la Malatyaspor! Românul a luat decizia finală

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 12:30,
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul român are parte de un mandat dificil pe banca lui Yeni Malatyaspor, cu care se află pe ultima poziție în clasament după 21 etape!

Marius Șumudică are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare în actualul sezon, însă misiunea tehnicianului în vârstă de 50 de ani pare una aproape imposibilă în momentul de față. Cu 8 meciuri la rând fără victorie în toate competițiile, românului i se clatină scaunul, iar turcii au anunțat aseară că oficialii lui Malatyaspor au decis chiar să îl demită pe acesta.

Acum, la câteva ore după eșecul cu Goztepe Izmir, scor 1-2, „Șumi” a postat un mesaj pe contul său de Twitter și a ținut că clarifice situația. Românul a recunoscut că a fost o noaptea grea pentru formația sa, însă a dat de înțeles că rămâne antrenorul echipei, în ciuda tuturor speculațiilor apărute în presa din Turcia.

„A fost o noapte grea pentru noi toți. Ne-am dorit un rezultat diferit, am muncit din greu pentru a vă face fericit. Dar în fotbal nu merge întotdeauna conform planului. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat aseară. Mergem mai departe împreună.”, a transmis Șumudică, pe Twitter.

Citește și Ar putea fi lovitura începutului de an! Șumudică, gata să-i ia locul lui Reghe la Craiova. Planul oltenilor

Malatyaspormarius șumudicădeclaratii