Șumudică, „taxat” de Edi Iordănescu după declarațiile sale: „Pentru CFR contează foarte mult orice trofeu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 16:43,
Edi Iordanescu, Sursa foto- Profimedia Images
Edi Iordanescu, Sursa foto- Profimedia Images

Ardelenii au pierdut aseară la loviturile de la departajare partida cu CSU Craiova, astfel au ratat șansa de a-și trece un nou trofeu în propria vitrină!

Marius Șumudică a bifat primul eșec oficial pe banca campioanei României din ultimele patru sezoane, astfel că așteaptă cu nerăbdare returul cu Borac Banja, din preliminariile Champions League, pentru a-și lua revanșa. După ce a declarat că îl interesează mai mult banii proveniți din cupele europene, tehnicianul în vârstă de 50 de ani a fost „taxat” de fostul antrenor al echipei, Edi Iordănescu, după înfrângerea din Supercupă.

Plecat din Gruia la scurt timp după ce a câștigat titlul, Iordănescu a ținut să spună că pentru „feroviari” este important absolut orice trofeu și fiecare meci ar trebui tratat la victorie. Totodată, fostul antrenor al grupării din Cluj consideră că actualul staff tehnic este capabil să gestioneze momentul și să îi capaciteze rapid pe jucători în vederea următoarelor dueluri.

”Eu ştiu că pentru CFR contează foarte mult orice trofeu, sunt aşteptări foarte mari, ştiu că şi-au dorit foarte mult trofeul, chiar dacă s-a îmbrăcat această pregătire a jocului pe ceea ce urmează, pe competiţia europeană, în sensul în care au spus că prioritatea este competiţia europeană.

Sunt sigur că este, pentru că de acolo vin foarte mulţi bani şi e normal, dar pentru CFR, pentru suporteri, pentru club, pentru patronat sunt sigur că contează orice trofeu. Şi de aceea spun că este o dezamăgire.

Dar cei de acolo, în frunte cu stafful şi cu Şumi, sunt capabili să depăşească acest moment şi să se repoziţioneze pentru jocul de marţi. E o diferenţă semnificativă şi cred că, în condiţii normale, CFR poate să aibă vreo emoţie.”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Digi Sport.

Citește și ȘUMUDICĂ, OBIECTIV CLAR LA CFR: „VREAU SĂ FAC BANI”

marius șumudicăliga 1cfr clujedi iordanescudeclaratii