Surpriză în Bundesliga! Bayern a pierdut pe terenul lui Heidenheim, deși avea 2-0 la pauză

Articol de Gabriel Ion - Publicat sâmbătă, 06 aprilie 2024, ora 22:44,
Bayern Munchen
Bayern Munchen

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a avut 2-0 la pauză pe terenul nou promovatei Heidenheim, însă în repriza a doua a primit 3 goluri.

Bayern Munchen a fost învinsă în deplasare de Heidenheim, deși conducea la pauză cu 2-0

Meciul a contat pentru etapa a 29-a din Bundesliga. Kane și Gnabry au înscris pentru oaspeți în minutele 38 și 45 și lucrurile păreau a fi pe făgașul normal.

Numai că Heidenheim a egalat în doar câteva zeci de secunde, prin Sessa (50) și Kleindienst (51), dând lovitura în minutul 79, prin același Kleindienst.

Este pentru prima dată în istorie când Bayern Munchen pierde în fața unei nou-promovate după ce a avut un avantaj de două goluri.

În schimb, liderul Bayer Leverkusen adună victoriile. Echaipa pregătită de Xabi Alonso s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Union Berlin, cu 1-0, și a ajuns la 76 de puncte.

„Farmaciștii” pot câștiga titlul, primul din istorie, etapa următoare, dacă înving Werder Bremen pe teren propriu, iar Bayern Munchen și VfB Stuttgart remizează, ambele acasă, cu FC Koln, respectiv, Eintracht Frankfurt.

Campioana are emoții inclusiv pentru locul 2. Stuttgart s-a impus cu 1-0 pe terenul Borussiei Dortmund și a egalat la puncte pe bavarezi. Deocamdată, Bayern este salvată de golaveraj, +44, față de +30.

Până la finalul campionatului, echipa din Munchen mai are de jucat, în afară de meciul cu FC Koln, în deplasare cu Union Berlin, acasă cu Eintracht Frankfurt, în deplasare cu Stuttgart, acasă cu Wolfsburg și în deplasare cu Hoffenheim.

heidenheimbayern munchen