Tudor Băluță, relaxat după finalul campaniei din Nations League: „Prea multă energie negativă în jurul naționalei! Eu prefer să fiu optimist!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 14:44,
Tudor Băluță. Foto: Profimedia
Tudor Băluță. Foto: Profimedia

România a retrogradat din liga B grupa a 3-a din Nations League, iar lumea fotbalului românesc este foarte pornită pe acest subiect.

Se pare că Tudor Băluță, mijlocașul român revenit în națională după 3 ani, este de altă părere. Acesta consideră că s-a acumulat prea multă energie negativă în jurul „tricolorilor”.

„Mă întorc la club să muncesc mai mult!”

„Eu vreau să rămân însă cu jocul pozitiv al naționalei din ultimele două partide, care poate însemna o bază pentru a construi mai departe. În ce mă privește, mă bucur că m-am întors la prima reprezentativă, în urmă cu câteva luni nici măcar nu jucam, iar acum sunt din nou acolo unde îmi doream. Mă întorc la club să muncesc mai mult, să mă pregătesc și să revin apoi la lot cu un potențial crescut”, a declarat Băluță, pentru Play Sport.

„E prea multă energie negativă în jurul naționalei! Eu prefer să fiu optimist!”

„Nu suntem acum în cea mai fericită postură, dar parcă e prea multă energie negativă în jurul naționalei. Noi încercăm să ne hrănim însă doar cu lucruri pozitive, fiindcă e singurul mod în care putem progresa. Sigur, rezultatele nu sunt cele dorite, lumea vrea mai mult, e firesc să fie așa. Dar la cea mai mică ocazie se gândește numai negativ. Eu prefer să fiu optimist și să vin de fiecare dată la națională cu foame de rezultate”, a mai spus mijlocașul, pentru sursa citată.

Mihai Stoichiță, distrus de Dinu Gheorghe! Citește chiar aici!

nationala Romanieitudor baluta