Ultimele detalii despre noul antrenor de la Dinamo: „Urmează să vină să semneze contractul”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 21:10,
DINAMO, ÎN CANTONAMENT
DINAMO, ÎN CANTONAMENT

S-a confirmat informația oferită în exclusivitate Realitatea Sportivă, astfel că Dario Bonetti ar urma să fie noul antrenor de la Dinamo.

La finalul antrenamentului de astăzi, Dușan Uhrin Jr. și-a luat la revedere de la jucători și a anunțat că pleacă din Ștefan cel Mare. În plină insolvență, cu jucători care pleacă unul după altul de la club și cu transferuri blocate, antrenorul ceh a decis că era momentul să-i părăsească și el pe ”câini”.

Imediat, Iuliu Mureșan a confirmat decizia tehncicianului de 53 de ani și a anunțat că Dario Bonetti este primul pe lista de înlocuitori. Noul oficial al lui Dinamo a mai specificat faptul că acesta va ajunge în București duminică seara pentru a parafa înțelegerea.

„Am luat decizia de a aduce un antrenor care a mai fost. Discutând cu mai mulţi oameni apropiaţi de club, mai ales DDB, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit este Dario Bonetti.

A mai fost aici, am vorbit cu el, urmează să vină mâine seară sau luni să semneze contractul. Antrenoratul e ca mersul pe bicicletă. El este un antrenor italian, bun. Va fi greu în primele etape, dar nu mi-am pierdut speranţa că vom putea face transferuri”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

Dario Bonetti a câștigat Cupa și Supercupa României în 2012 cu Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | DUPĂ UHRIN, UN ALT JUCĂTOR DE BAZĂ A PLECAT DE LA DINAMO: „NU AM PUTUT SĂ ÎL CONVINGEM!”

realitateaiuliu mureșandario bonettidinamodusan uhrin