Ultimele vești din interiorul echipei naționale! Ce rezultat a primit Rădoi la testul COVID-19

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 10:37,
amica romania

Ghinion teribil pentru selecționerul Mirel Rădoi, cu doar câteva zile înainte de startul campaniei de calificare pentru CM 2022!

Cu doar câteva zile înainte de startul campaniei de calificare pentru Mondial, atmosfera de la prima reprezentativă a României este una agitată. După ce selecționerul Mirel Rădoi a ieșit pozitiv în cursul zilei de marți la testul COVID-19, acesta se pare că are șanse foarte mari să nu fie pe bancă la primele partide ale „tricolorilor” din acest an.

Potrivit ultimelor informații, tehnicianul în vârstă de 39 de ani ar fi repetat testul joi, iar rezultatul a fost din nou unul pozitiv. Rădoi se pare că va mai repeta procesul de verificare și în acest weekend, sperând să obțină două rezultate negative și să aibă dreptul de a sta pe banca echipei în următoarele zile. În același timp, secunzii actualului selecționer au ieșit în continuare negativi și vor putea pregăti echipa în liniște.

O altă veste proastă pentru naționala României este că jucători precum Florin Niță, Ianis Hagi, Nicușor Stanciu și Vasile Mogoș vor avea inclusiv duminică meciuri de disputat. Acest lucru va face ca cei patru stranieri să ajungă în cantonamentul de la Mogoșoaia în cursul zilei de luni, astfel că vor urma doar o scurtă perioadă de recuperare înainte de duelul cu Macedonia de Nord.

Prima reprezentativă a României va debuta pe data de 25 martie în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei din Macedonia de Nord, urmând să mai dispute tot în această lună partidele cu Germania, 28 martie, și cu Armenia, 31 martie.

Citește și Germania vine cu artileria grea la Bucureşti! Ce vedete a convocat Joachim Low pentru meciul cu România

realitateatest covidrădoipreliminarii CM 2022echipa nationala
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”