Un greu din fotbalul românesc anunță apocalipsa la Dinamo: „La anul tot te destrami”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 00:21,
Dinamo
Dinamo

Dinamo este penultima clasată în Liga 1, cu 12 puncte în 21 de etape. În primul meci oficial din 2022, Dinamo va juca pe 21 ianuarie, cu FC Argeș.

Vasile Miriuță a vorbit despre situația clubului Dinamo. Fostul jucător și antrenor al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare este de părere că suporterii au o mare parte de vină. Dragomir este convins că Dinamo va retrograda.

Dacă vine Aviația Americană poate să îi salveze. Dar numai Aviația Americană. Sau, eu știu, Putin cu rachetele lui. Domne’, ce se întâmplă la Dinamo e fară precedent și fară egal în lume! Așa ceva nu s-a mai pomenit. De doi ani de zile spectatorii strâng bani, nu știe nimeni cum sunt cheltuiți de club, au shimbat dinamoviști și au adus de la Cluj niste oameni serioși, dar cum să țină cu Dinamo?

Cei care au fost toată viața dușmanii lui Dinamo să-i ajute… E greu! Ca antrenor, da. Dar ca și conducător, n-am să pot înțelege niciodată această treabă. Afară de asta, încă o dată, nu ai jucători, măi oameni buni! Nu numai bani, că se poate găsi o soluție cu insolvența până în vară. Dar de atunci încolo, ce faci? Chiar dacă rămâi în prima ligă, de la anul tot te destrami„, a declarat Dragomir, la Digi Sport.

Dumitru Dragomir

Citește și Iuliu Mureşan, luat la rost de un fost rival: ,,Să o salveze pe Dinamo dacă a câştigat atâtea titluri cu CFR”

 

dinamoretrogradarefotbaldumitru dragomir