Un jucător al FCSB-ului n-a mai rezistat și s-a dus direct la Becali: „Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 12:51,
FCSB
FCSB

FCSB a început cu stângul noul sezon, astfel că remiza de pe terenul celor de la FC Botoșani nu le-a picat deloc bine elevilor lui Dinu Todoran!

După ce a anunțat clar că nu mai concepe pași greșiți în noua ediție a Ligii 1, Gigi Becali se confruntă cu probleme încă din prima rundă a campionatului. Cu doar patru transferuri făcute în această vară, FCSB speră să se impună în noul sezon, dar pentru asta jucătorii „roș-albaștrilor” trebuie să fie la capacitate maximă.

Doi dintre fotbaliștii care sunt departe de cea mai bună formă sportivă în momentul de față sunt Olimpiu Moruțan și Ionuț Vînă, ultimul nefiind inclus în lotul pentru duelul de aseară. Gigi Becali a dezvăluit că fostul mijlocaș al Viitorului chiar i-ar fi cerut ajutorul, spunând că nu știe ce se întâmplă cu el în ultima perioadă. Totodată, nici Moruțan, care nu traversează nici el cea mai bună parte a carierei, a primit sfaturi prețioase din partea patronului.

„Mă duc la echipă şi le spun că vreau posesie. Aveţi calitate şi puteţi face posesie. Dacă ne apucăm să driblăm toţi, nu câştigăm. Vînă a zis <<Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?>> <<Păi, ai pierdut mingi la mijlocul terenului, a pierdut patru mingi la un meci amical>>. Şi acum o să vină Moruţan să zică: <<Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?>> <<Tu nu ai nicio realizare. Să te muţi la Domneşti, nu mai stai în Pipera, că nu ştii să mai stai în picioare>>. E cuminte, dar dacă stai la Pipera, e mai greu…

După remarca despre maşină, a luat-o în sus ca racheta. El are casă la Domneşti, dar stă la Pipera. Era prieten cu Man, dar dacă a plecat, mută-te la casa ta! Ăsta e motivul. Şi în pregătire tot aşa a fost. Ce e cu Moruţan? Voiam 30-40 de milioane pe el. Eu pot cere acum 500.000 de eu. Îl pun să se mute la Domneşti”a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Citește și TRANSFERUL LUI ONDRASEK LA FCSB, IRONIZAT: „NU MĂ AŞTEPTAM SĂ VĂD UN CHEL LA ECHIPĂ!”

ionuţ vînaliga 1olimpiu moruțanfcsbrealitateadeclaratiigigi becali