Un nou preț pentru Florinel Coman! Câți bani vrea Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 08 mai 2020, ora 15:54,
florinel-coman-fcsb-voluntari
florinel-coman-fcsb-voluntari

Finanțatorul roș-albaștrilor nu renunță la ideea de a se îmbogăți de pe urma perlei sale. 

După ce negocierile cu americanii de la Orlando City au căzut, Gigi Becali nu a dat înapoi prea mult în privința prețului pe care îl cere pentru fotbalistul său. Dar a modificat puțin termenii viitoarei negocieri cu echipa interesată să îl cumpere pe atacantul vicecampioanei. Latifundiarul din Pipera vrea 10 milioane de euro pentru șeptarul de la FCSB, dar acceptă să păstreze doar 20 % din valoarea unui viitor transfer al lui Florinel Coman.

gigi-becali-fcsb-in-liga-1

Conform gsp.ro, în momentul în care a negociat cu americanii de la Orlando City, Gigi Becali ar fi acceptat și 9 milioane de euro, dar ar fi vrut să păstreze 40 % din banii pe care clubul de peste Ocean i-ar fi primit în cazul unei tranzacții ulterioare. Ioan Becali a dezvăluit că portughezii de la Sporting au fost mult mai aproape să îl cumpere pe Florinel, dar și atunci Gigi Becali nu a vrut să lase la preț.

florinel-coman-fcsb

„Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. Asta mult mai înainte de cea venită de la americani. Mai sunt echipe care-l vor. Sunt echipe care ar da 7-8-9 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI –>> “Nasol, ai prea mult stil!” Dănciulescu, acuzat că se îmbracă prea frumos! Detalii incredibile

Florinel Comanfcsbpreț nougigi becali