SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Valerică Găman nu s-a ferit să dea cărţile pe faţă: ,,E frustrant că am pierdut din fază fixă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 23:21,
Valerică Gaman
Valerică Gaman

Valerică Găman, jucătorul celor de la CS U Craiova, a reacţionat la finalul meciului cu CFR Cluj, din Liga 1, care s-a disputat în Gruia, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1.

Meciul dintre dintre ardeleni şi olteni s-a terminat cu victoria echipei gazdă, scor 1-0. Unicul gol al partidei din Gruia a fost marcat de către Andrei Burcă, în minutul 20 al jocului.

Valerică Găman a declarat la finalul meciului cu CFR Cluj că este frustrant faptul că au pierdut partida dintr-o fază fixă. Acum, fundaşul aşteaptă partida din Cupa României, în care să o bată de această dată pe formaţia din Gruia.

,,Este frustrant pentru că ştiam că pe asta se bazează. Am pierdut dintr-o fază fixă. Trebuie să mai lucrăm la finalizare că nu reuşim să marcăm. Şi etapa trecută ne-a lipsit golul, moralul era altul dacă câştigam cele 3 puncte. Şi astăzi dacă marcam, speram la victorie. Va fi un meci diferit în Cupă, se va juca într-o singură manşă. Sperăm să ne calificăm.”, a declarat Valerică Găman la finalul jocului cu CFR.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, unde a acumulat 24 de puncte acum. De partea cealaltă, cei de la CS U Craiova au rămas pe locul 9 în Liga 1, cu 13 puncte acumulate din 9 etape disputate.

Citeşte şi CFR CLUJ, VICTORIE CU CS U CRAIOVA, ÎN ETAPA A 9-A. OLTENII AU AVUT CELE MAI MARI OCAZII DE GOL

valerică gămanliga 1cfrrealitateacraiova