Varianta Dan Petrescu la naţională, privită cu scepticism: ,,Nu ştiu dacă el chiar îşi doreşte”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 20:23,
DAN PETRESCU, sursa foto: Profi Media Images
DAN PETRESCU, sursa foto: Profi Media Images

După ce Federaţia Română de Fotbal nu a anuns la un acord cu Gică Hagi sau Răzvan Lucescu, pentru a prelua echipa naţională, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă îl vor pe Dan Petrescu acum selecţioner.

Oficialii FRF au avut deja o întâlnire cu şefii Federaţiei, însă Bursucul a amânat să dea un răpuns. Ioan Andone, legendă a clubului Dinamo, este de părere că Dan Petrescu poate ajunge în orice moment la echipa naţională, însă acesta nu ştie dacă ,,Bursucul” chiar îşi doreşte să facă pasul la prima reprezentativă.

Citeşte şi FOTO | SIMONA HALEP ȘI-A ÎMPODOBIT BRADUL DE CRĂCIUN. MESAJUL TRANSMIS DE JUCĂTOAREA DE TENIS

,,Dan Petrescu are o relaţie bună cu patronul de la CFR, dacă vrea sigur poate ajunge la naţională, nu vor fi probleme. Dar nu ştiu dacă el chiar îşi doreşte trecerea asta.

La Naţională nu poţi să mai vii doar aşa, trebuie să-ţi propui să te califici la turnee finale, schimbarea de generaţii a realizat-o Mirel Rădoi, mulţi de la tineret au ajuns la lot, asta s-a făcut. Acum trebuie rezultate, trebuie să ai un antrenor care să garanteze rezultate. Nu poţi aduce un tehnician tânăr, fără experienţă.”, a declarat Ioan Andone, pentru Adevărul.

Citeşte şi EXCLUSIV | DAN PETRESCU, ANTRENORUL CARE POATE REVITALIZA NAŢIONALA: ,,E OMUL REZULTATULUI”

dan petrescucfrechipa nationalarealitateaioan andone