Verdict în privința luptei la titlu din partea unui fost oficial al roș-albaștrilor: ”FCSB ar trebui să cam uite de titlu”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 12:55,
FCSB, sursa foto-Profimedia Images
FCSB, sursa foto-Profimedia Images

Helmut Duckadam a vorbit despre șansele la titlu ale echipei FCSB. Fără titlu din 2015, roș-albaștrii au șanse mici să încheie campionatul pe primul lor, în opinia fostului mare portar.

FCSB ar trebui să cam uite de titlu. CFR ar putea fi încurcată doar de COVID, nu cred că altcineva poate să îi încurce. Au o strategie foarte bună și de transferuri. Mie mi-a plăcut foarte mult Roger de la UTA, am văzut că l-a luat la CFR.

Nu văd cum CFR ar putea să piardă titlul anul acesta. E meciul direct, în cazul în care CFR pierde, să zicem că se relansezaă puțin campionatul, dar când CFR nu pierde, atunci chiar s-a terminat„, a spus Helmut Duckadam, la Pro X.

FCSB va întâlni CFR Cluj, la 23 ianuarie, de la ora 20.00, pe teren propriu, în etapa a 23-a a Ligii 1. Echipa ardeleană este prima în clasament, cu 57 de puncte, în timp ce FCSB, locul 2, are 47 de puncte.

Citește și Gigi Becali, făcut praf de unul dintre foștii săi jucători: „E în lumea lui. Nu cred că mai există altul ca el”

cfr clujHelmuth Duckadamfotbalinfrangerefcsb