Verdictul lui Mitică Dragomir după ce a aflat că Dan Petrescu revine la CFR: ”Nici Trump dacă vine nu reușește”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 08 aprilie 2024, ora 21:27,
Dumitru Dragomir îi atrage atenția lui George Pușcaș că trebuie să învețe să paseze
Dumitru Dragomir îi atrage atenția lui George Pușcaș că trebuie să învețe să paseze

CFR Cluj a decis să îl aducă din nou pe Dan Petrescu pe banca tehnică, după ce Adi Mutu și-a prezentat demisia.

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a declarat că această decizie este una potrivită pentru club, iar antrenorul ar avea șanse să îi ajute pe jucători să se situeze pe locul al doilea.

„Neluţu Varga, dacă îi ia pe Dan Petrescu, face un lucru bun. Nici nu poate pierde locul 2. Anul ăsta nu poate să ia campionatul. Nici Trump dacă vine nu poate.

A fost forţat să plece de la coreeni, sunt bani mulţi acolo. Dacă a fost dat afară, ce să faci? Clujul a dat lovitura cu Dan Petrescu. Nu mai juca echipa în ultima parte, e adevărat.

Eu nu i-aş schimba pe Dican şi Hoban. Dican a fost fotbalistul meu la Victoria, o seriozitate deosebită. Pe Hoban îl cunosc foarte bine, un copil foarte serios, să ştii. Până în vară nu i-aş schimba.

Cu ăştia ia locul 2 sigur. Cu Dan Petrescu nu ştiu dacă ia locul 2. CFR Cluj nu are voie tot de bici acum. A avut două biciuri, Mutu şi Balaj, plus ce era în jurul lui şi Neluţu nemulţumit.

A fost o atmosferă încărcată. A plecat Mutu, l-au curăţat jucătorii, ce să ne mai dăm după cireş? Eu m-am întâlnit cu Mutu, a venit pe la mine. Nu mi-a spus asta, dar era foarte supărat, afectat:

«Nea Mitică, dacă luam bătaie 1-0, zău că nu eram supărat, că se întâmplă la fotbal. Dar în momentul în care au vrut să îşi bată joc de mine atunci e altceva». Au fost fotbalişti care n-au alergat nici 3000 de metri”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

cfr clujrealitatea.netdan petrescurealitateadumitru dragomir