Veste cutremurătoare în presa din România! Jurnalistul Mihai Dolinschi s-a stins din viață la 29 de ani

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 23:05,
Mihai Dolinschi, sursa foto- Facebook
Mihai Dolinschi, sursa foto- Facebook

Lumea presei din România se află în stare de șoc în aceste momente, asta după ce un camarad a încetat din viață în această seară!

Mihai Dolinschi avea 29 de ani și era cunoscut pentru aparițiile sale în emisiunile de pe posturile Telekom Sport și Look Sport. Jurnalistul era comentator, moderator și analist, dar în această seară, potrivit informațiilor Fanatik, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Capitală. În momentul de față nu se știu exact cauzele decesului.

Fostul jurnalist obișnuia să fie destul de activ pe contul său oficial de Facebook, ultima sa postare fiind chiar astăzi de dimineață. Mihai Dolinschi distribuise o declarație a lui Steven Gerrard, actualul antrenor al lui Ianis Hagi de la Rangers, în care acesta vorbea despre începutul său în fotbalul profesionist.

„Steven Gerrard: ” Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari.

Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător. Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta.

Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool! E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul.

De la acel debut mi s-a schimbat viața. Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit.

În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta”.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League”, se arată în ultimul mesaj postat de Mihai Dolinschi, pe Facebook.

Citește și MOARTE FULGERĂTOARE! UN FOTBALIST DE DOAR 38 DE ANI S-A SINUCIS DUPĂ CE A FOST DIAGNOSTICAT CU COVID-19

jurnalist sportivdecesmihai dolinschirealitatea