Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu înainte de meciul cu Tottenham! Decizia luată de staff-ul lui AC Milan

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 18:09,
Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Portarul român Ciprian Tărăușanu a fost trecut de AC Milan pe lista jucătorilor trimisă la UEFA pentru meciurile din Liga Campionilor.

Ciprian Tătărușanu este în lotul lui AC Milan pentru Liga Campionilor

Campioana Italiei întâlnește formația engleză Tottenham în optimi. Manșa tur are loc pe San Siro, pe 14 februarie, iar returul este prgramat la Londra, pe 8 martie. Ambele meciuri încep la ora 22:00 a României.

Pe lista trimisă de oficialii clubului din Milano la forul european se regăsește și portarul român Ciprian Tătărușanu, dar situația lui este delicată.

Cei doi portari din lotul lui AC Milan pentru faza eliminatorie din Liga Campionilor sunt Antonio Mirante și Ciprian Tătărușanu. Primul nu va ieși sigur din lot, doarece trebuie respectată regula jucătorilor italieni, anunță tuttomercatoweb.com.

În concluzie, în cazul în care titularul de drept din poarta Milanului, francezul Mike Maignan, va fi recuperat, Ciprian Tătărușanu va fi spectator la meciurile eliminatorii din Liga Campionilor. Schimbarea poate fi făcută doar cu 24 de ore înainte de manșa tur cu Tottenham.

Interesant este că în ceea ce privește meciurile din grupe, românul nu s-a aflat pe lista inițială, dar a fost trecut după accidentarea lui Mike Maignan, fiind folosit în ultimele patru meciuri.

Iată lista cu jucători trimisă de SC Milan la UEFA:

Portari: Antonio Mirante, Ciprian Tătărușanu

Fundași: Fode Ballo-Toure, Davide Calabria, Matteo Gabbia, Theo Hernandez, Pierre Kalulu, Malick Thiaw, Fikayo Tomori, Simon Kjaer

Mijlocași: Brahim Diaz, Ismael Bennacer, Charles de Ketelaere, Alessandro Florenzi, Sandro Tonali, Alexis Saelemaekers, Tommaso Pobega, Junior Messias, Rade Krunic

Atacanți: Olivier Giroud, Ante Rebic, Divock Origi, Rafael Leao

tottenhamciprian tătărușanuac milan