Victor Angelescu, dezamăgit de prestația jucătorilor Rapidului în play-off: ”Suntem cu toții de vină”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 16 aprilie 2024, ora 20:11,
Victor Angelescu
Victor Angelescu

Cristiano Bergodi s-a despărțit de Rapid a doua zi după eșecul suferit în duelul cu Sepsi OSK, scor 0-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a declarat că este nemulțumit de evoluția jucătorilor Rapidului din play-off-ul Superligii.

De asemenea, omul de afaceri a subliniat că antrenorul este primul tras la răspundere atunci când echipa are rezultate slabe.

”Suntem cu toții de vină. Suntem supărați și pe anumiți jucători. Nu înțelegem (n.r. conducerea Rapidului) cum au jucat bine până în Play-off și acum nu.

Noi am fost mereu alături de antrenori, dar când nu ai rezultate, antrenorul e primul care pleacă. Decizia noastră a fost luată deja (n.r. demiterea antrenorului Cristiano Bergodi).

Nu aș vrea să intru în detalii despre evoluția lui Djokovic. Nu îmi place să vorbesc despre asta. Să spunem că aveam alte așteptări de la el. Toți jucătorii sunt evaluați și vrem să avem o echipă care se bate la titlu”, a declarat Victor Angelescu în cadrul emisiunii ”Liga Digi Sport”.

 

cristiano bergodivictor angelescurapid