Victor Angelescu pune presiune înaintea meciului cu Farul: „Matematic, sunt șanse la titlu”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 21:10,
Victor Angelescu
Victor Angelescu

Unul dintre cei doi acționari ai FC Rapid, Victor Angelescu, a atras atenția că echipa alb-vișinie are șanse la titlu, dar nu acesta este obiectivul.

În momentul de față, titlul nu este un obiectiv pentru noi”, a anunțat Victor Angelescu

Rapid joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21:45, cu Farul, în Etapa a 2-a a play-off-ului Superligii. la ora partidei, echipa antrenată de Adrian Mutu este pe Locul 5, cu 27p, iar oaspeții sunt lideri, cu 35p.

Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari ai grupării alb-vișinii, se așteaptă la un meci greu. El admite că Rapid are șanse matematice să ia titlul, dar insistă că nu acesta este obiectivul.

Este un meci foarte greu, ocupanta locului 1. Am mai jucat cu ei de curând. Știm, sunt o echipă foarte bună. Sper să arătăm bine și să câștigăm, pentru că jucăm acasă.

Matematic, sunt șanse la titlu. Dar pe mine mă interesează să ne clasăm pe o poziție care să ne permită să mergem în cupele europene. Dacă vom avea meciuri foarte bune, de ce nu? Dar, în momentul de față, nu este un obiectiv pentru noi”, a spus Victor Angelescu, potrivit as.ro.

victor angelescu