Victor Angelescu, replică pentru Becali: „Eu nu l-am auzit să iasă și să spună că a fost avantajată echipa sa!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 21 februarie 2024, ora 14:11,
VICTOR ANGELESCU
VICTOR ANGELESCU

Gigi Becali a afirmat recent că meciul câștigat de Rapid cu 2-0 în fața celor de la Hermannstadt ar fi fost o „omenie” între cele două echipe.

Declarația latifundiarului din Pipera a ajuns și la urechile conducerii giuleștenilor. Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, i-a răspuns patronului „roș-albaștrilor”.

„Eu nu l-am auzit să iasă și să spună că a fost avantajată echipa sa!”

„Care sunt ăia mulți care cred asta? Mă îndoiesc că sunt mulți. Sunt tertipurile domnului Becali. Nu cred că trebuie să luăm de bun tot ce spune domnul Becali. Eu chiar nu le iau în serios. Nici eu nu cred că Rapid e cea mai bună, dar alții zic că e cea mai bună. (n. red. râde).

Nu știu ce ar fi putut să fie. Noi, în ultimul meci, pierdusem pe Giulești cu ei. Cum să nu își dorești să bați Rapid? Haideți să fim serioși. A fost un meci solid. Aș putea să zic de Botoșani sau Voluntari că au legături cu FCSB. Dar nu am niciun dubiu. Nu mai există. Se fac multe greșeli la noi.

Sistemul VAR e second hand. Să îmi amintiți în ultimii doi ani când a spus că s-a greșit pentru Steaua (n. red. FCSB). Mă scuzați, FCSB. Eu nu l-am auzit să iasă și să spună că a fost avantajată echipa sa!”, a declarat Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

rapidfcsbvictor angelescugigi becali