Victor Becali, anunţ în privinţa plecării lui Florin Tănase de la FCSB: ,,Asta e puţin bizar”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 11:27,
Victor Becali
Victor Becali

Forin Tănase a avut un sezon de excepţie la FCSB, în care a reuşit să marcheze 24 de goluri în Liga 1, devenind astfel golgheterul campionatului.

După ce a ratat un nou titlu cu FCSB, Florin Tănase şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la echipă în această vară, dar noul sezon l-a prins tot în tricoul ,,roş-albastru”. Fotbalistul de 26 de ani a ratat un penalty în prima etapă, în meciul cu FC Botoşani, scor 0-0.

Victor Becali, agent de fotbal, a vorbit despre plecare lui Florin Tănase de la FCSB, în schimbul căruia patronul echipei vrea cinci milioane de euro. Impresarul de fotbalişti spune că în acest moment nu există o ofertă concretă pentru golgheterul campionatului trecut al Ligii 1

,,Deocamdată nu este o ofertă concretă pentru el. Asta este puțin bizar. Un jucător care a marcat 24 de goluri. Oamenii întreabă, dar probabil că mercato abia acum începe în adevăratul sens.

Oferta este suma pe care o cere patronul și cea pe care o oferă clubul care vrea să transfere. Dacă are neapărată nevoie, plătește. Dacă nu are neapărată nevoie, nu plătește nici trei milioane. El este îndreptățit să plece.”, a declarat Victor Becali, pentru Digisport.

FC Botoșani – FCSB, Florin Tănase

CITEȘTE ȘI CAPĂT DE LINIE PENTRU ONDRASEK LA FCSB? GIGI BECALI ANUNȚĂ: „NU POATE FACE FAŢĂ LA NOI!”

florin tanasetrabsfervictor becalirealitateafcsb