SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Victor Becali l-a făcut praf pe omul adus să facă performanțe la Dinamo: „Cum să-l aduc pe el?!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 13:04,
VICTOR BECALI
VICTOR BECALI

Victor Becali a criticat instalarea pe banca tehnică a lui Dario Bonetti. Pe 15 iulie, tehnicianul Italian Dario Bonetti semna cu Dinamo un contract valabil pentru un an cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. Mandatul său avea să se termine după două luni.

„Câinii” au deja șase înfrângeri consecutive în campionat. La ultimele două meciuri, cel din Cupă cu Ripensia și cel cu Botoșani pe bancă a stat Sorin Colceag.

Victor Becali nu înțelege de ce Bonetti a fost numit antrenor la Dinamo.

Categoric, obiectivul e salvarea de la retrogradare. Dacă aduci antrenor care nu a mai antrenat de 5-6 ani… Cum să-l aduc pe Bonetti?! Ce a antrenat? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu.

Ce vrei să faci? Au avut noroc cu Voluntari și Clinceni și s-au îmbătat cu apă rece. Se vedeau în play-off.

Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

Este foarte greu pentru oricine să facă ceva la Dinamo! Nu știu… Cu fotbaliști care nu au jucat ce poți face?  Doar Cosmin Matei a jucat la Farul. Nica nu a mai jucat de ani de zile, Torje a mai jucat, dar nu e suficient… 

Dinamo trebuie să joace cu tinerii de multă vreme. Nu ar fi ajuns în situația asta. Când a venit Bratu și ziceam eu… Nu ar fi fost în situația asta, tineri iar fi crescut”, a spus Victor Becali, la Digi Sport.

Citește și SOLUȚIA SALVATOARE PENTRU DINAMO VINE DIN PARTEA UNUI FOST MARE JUCĂTOR: „E NEVOIE DE EI DOI”

antrenorvictor becaliliga 1bonettidinamofotbalrealitatea