Victorie clară pentru Steaua în amicalul cu Jiul Petroșani! Fanii au anunțat un protest pentru 9 august

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 27 iulie 2022, ora 15:57,
În ultimul meci amical dinaintea noului sezon, Steaua va juca sâmbătă, pe propriul stadion, cu echipa CSM Alexandria, din Liga 3
În ultimul meci amical dinaintea noului sezon, Steaua va juca sâmbătă, pe propriul stadion, cu echipa CSM Alexandria, din Liga 3

CSA Steaua a învins fără niciun fel de emoții Jiul Petroșani, cu 6-0, în penultimul amical înaintea noului sezonului competițional.

Steaua a marcat de 6 ori în poarta celor de la Jiul Petroșani

Meciul a avut loc pe stadionul Steaua, iar pentru formația antrenată de Daniel Oprița au marcat Darius Oroian (14, 48), Rareș Enceanu (52, 73), Iustin Răducan (76) și Emilian Pacionel (81, din penalty).

Tehnicianul i-a trimis din primul minut pe teren pe portarul Iancu și jucătorii de câmp Oroian, Marin, Calestru, Sima, Adi Ilie, Erhan, Mihăescu, Pacionel, Enceanu și Răducan.

CSA Steaua a mai disputat în această perioadă de pregătire de vară cinci partide test. Primele două au avut loc în țară, 1-0 cu Campionii FC Argeș și 1-1 cu Farul Constanța. Ulterior, roș-albaștrii au plecat în cantonament în Bulgaria, unde au jucat alte trei partide.

În respectivul stagiul de pregătire, bucureștenii au întâlnit pe FK Makedonija GjP, locul 4 prima ligă a Macedoniei de Nord, pe care au învins-o cu 3-2, și CSKA 1948 Sofia II, din liga secundă bulgară, de care a dispus cu 3-0.

Ulterior, Steaua a remizat cu FK Bregalnica Stip, 0-0, iar în ultimul amical din turneul din Bulgaria, a trecut de Akritas Chlorakas (Cipru) cu 2-1. Pentru Steaua urmează ultimul meci de pregătire. Sâmbătă, elevii lui Daniel Oprița vor juca pe stadionul Steaua cu echipei CSM Alexandria, din Liga 3.

Fanii Stelei pun cu presiune pe conducere să se trezească

Fanii Stelei au anunțat că vor organiza o formă protest pe 9 august, întrucât nu mai concep ca echipa lor favorită să fie „blocată” în Liga 2.

Marți, 9 august, 20:30, stadionul Steaua.

Este timpul să le arătăm celor din conducere că nu vom ierta ca la finalul acestui sezon, Steaua București să mai rateze promovarea.

Dacă pe teren lucrurile vor merge bine, vom pune cu toții presiune și pe conducere să se trezească. Dacă nu știu în ce s-au băgat încă, haideți să-i trezim la realitate.

Promovare sau teroare. Aici e Steaua! Spirit de luptă! Ne vedem pe stadion”, este mesajul postat de Fidelis Steaua.

Ziua aleasă ridică semne de întrebare, deoarece Steaua trebuie să-și rezolve statutul juridic până la debutul noului sezon, programat în primul week-end din august. În acest moment, Steaua nu poate promova, deoarece este club departamenetal.

csa steaua