VIDEO | Cine a participat la înmormântarea lui Diego Maradona! Nicio personalitate fotbalistică nu a fost prezentă

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 12:48,
Maradona

Diego Maradona s-a stins din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator în propria locuinţă.

,,El Pibe d’Oro” a fost înmormântat la scurt timp după ce a fost anunţat decesul lui. Milioane de argentinieni au ţinut să-i aducă un ultim omagiu lui Maradona, ieri, când trupul său era depus la Palatul Prezidenţial al Argentinei.

Ciocnirile dintre fanii starulul argentinian şi forţele de ordine au făcut ca înhumarea lui Maradona să fie fie una foarte grăbită.

Maradona a fost înmormântat aseară la doar câţiva metri de părinţii săi, în cimitirul Bella Vista, din apropierea Buenos Aires. Ceremonia de înmormântare a fost organizată de fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane.

La înmormântarea argentinianului au participat mai puţin de 40 de persoane. Printre persoanele participante s-au numărat fiicele lui Maradona, Dalma, Gianinna şi Jana, şi fiul Diego Fernando, alături de mama sa, Veronica Ojeda.

Surorile lui Diego Maradona, Ana, Rita, Elsa, Maria Rosa şi Claudia şi fratele Raul au fost şi ei prezenţi la înmormântare. Iubita lui Maradona, Rocio Oliva, nu a avut acces la funeralii, potrivit Ole.

Sute de fani ai lui Maradona au stat la porţile cimitirului şi au cântat în timpul ceremoniei. În interiorul cimitirului era oo tăcere apăsătoare. Ceremonia de înhumare a lui Diego Maradona s-a încheiat cu un ropot de aplauze. ,,Au fost 20 de minute înlăcrimate pentru toată lumea”, au spus jurnaliştii argentinieni.

Înmormântarea a fost una grăbită, iar la ceremonie accesul a fost limitat. Nicio personalitate din fotbal nu a fost prezentă la înmormântarea fostului fotbalist argentinian.

Citeşte şi CFR Cluj, criticată la sânge de italieni: ,,Ideile de joc ale românilor tind spre zero”

stop cardiorespiratorargentinarealitateadecesbuenos airesmaradona
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”