SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Dinamo, foarte aproape de o nouă mutare! Fotbalistul care vine să rupă plasele în Liga 1

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 19:28,
Dinamo
Dinamo

„Câinii” pun la cale ultimele mutări pe piața transferurilor, iar antrenorul Mircea Rednic vrea să întărească lotul semnificativ pentru a fi sigur de un parcurs bun al echipei sale!

Dinamo continuă să treacă prin cea mai grea perioadă din istorie, iar rezultatele din noul sezon de Liga 1 nu sunt deloc îmbucurătoare pentru susținătorii alb-roșilor. „Câinii” sunt pe penultimul loc în clasament și au doar 7 puncte acumulate în cele 12 jocuri disputate în actuala stagiune.

Pentru asta, Mircea Rednic caută în regim de urgență mai mulți fotbaliști pe care să îi aducă la echipă, astfel că după venirea lui Michel Espinosa, Dinamo este foarte aproape să îl convingă și pe atacantul Tomas Vestenicky. Slovacul în vârstă de 25 de ani este liber de angajament în momentul de față și ar fi dispus să semneze cu formația din „Groapă”, anunță Fanatik.

Citește și CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE ÎN LUMEA SPORTULUI! O MARE CAMPIOANĂ A FOST GĂSITĂ ÎNJUNGHIATĂ

Tomas Vestenicky a evoluat ultima oară pentru echipa rusă Chaika Peschanokopskoe, din liga a treia. De-a lungul carierei, atacantul a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. Totodată, slovacul a fost format la echipa de juniori de la AS Roma, dar n-a jucat niciun meci pentru prima echipă, evoluând doar pentru Roma Primavera.

Citește și SORESCU, PUS LA ZID DE FANII LUI DINAMO: „UN DERBEDEU POARTĂ BANDEROLA!”. REACȚIA IRONICĂ A JUCĂTORULUI

Tomas Vestenickydinamorealitatealiga 1transfer dinamo